برگزاری سلسله نشست‌های کارشناسان فرهنگی با حضور حجت الاسلام والمسلمین آقای صدوقی

۱۹ آذر ۱۳۹۱ | ۱۲:۲۵ کد : ۵۷۹۷ فرهنگی
چهارشنبه مورخ 15/ 9/91 نشستی با حضور حجت الاسلام صدوقی و کارشناسان فرهنگی دانشگاه کاشان برگزار شد.
سلسله نشست‌های کارشناسان فرهنگی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علی صدوقی در دانشگاه کاشان برگزار شد.

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم در این نشست، به سبک زندگی بر اساس فرازی از زیارت عاشورا «اللهم اجعلنی عندک وجیها بالحسین فی  الدنیاوالاخره»  اشاره کرد و گفت: رسالت مجریان فرهنگی آماده کردن بستر مناسب برای عینی‌کردن همین عبارت زیارت عاشوراست.
به نقل از ایشان بهترین روش برای بستر سازی ایجاد ارتباط مستمر و چهره به چهره با مخاطب همراه با ادب و محبت است. همان طور که پیامبر اسلام اول امین بود بعد رسول، کارشناس فرهنگی نیز باید ابتدا بتواند اعتماد مخاطب خود را جلب نماید تا در انجام رسالت فرهنگی خود موفق باشد.
ایشان خاطر نشان کردند مدیریت فعالیت‌های فرهنگی دارای پنج رکن است:
1 ـ برنامه ریزی
2ـ  نیروی انسانی متناسب
3ـ سازماندهی نیروها
4ـ بودجه
5ـ نظارت و ارزشیابی
ایشان به «هدف گزاری» در فعالیت‌های فرهنگی اشاره نمودند و آن را از عوامل مهم و اصلی برای نتیجه گرفتن از فعالیت‌های فرهنگی دانستند.
در پایان بخشی از زمان جلسه به پرسش و پاسخ بین استاد و کارشناسان فرهنگی اختصاص یافت.