«آیا هنوز می‌توان از امکان خلق یک جهان مشترک ایرانی سخن گفت؟»

۲۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۲:۳۳ کد : ۲۸۱۷۳ فرهنگی معاونت فرهنگی
تعداد بازدید:۲

نشست علمی و گفت‌وگومحور با محوریت کتاب «سیاستی دیگر: خلق جهان مشترک ایرانی» روز دوشنبه ۲۳ شهریور، از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در سالن شهید سلیمانی ساختمان شهید رئیسی دانشگاه کاشان به همت مدیریت ارتباطات فرهنگی برگزار شد.

در این نشست، دکتر غلامرضا کاشی، مؤلف کتاب، با طرح مفهوم «جهان مشترک» تأکید کرد که امر مشترک نه صرفاً از طریق هویت و باور یکسان، بلکه در بستر کنش، تجربه و مشارکت معنادار اجتماعی شکل می‌گیرد. به گفته او، راه ساختن جهان مشترک، حذف تفاوت‌ها نیست؛ بلکه ایجاد امکان همزیستی میان جهان‌های متکثر اجتماعی است.

دکتر احمد بستانی در نقد و بررسی کتاب، بر ضرورت برقراری پیوند میان گذشته و آینده تأکید کرد و مفاهیمی همچون عشق، امید، ایمان و مسئولیت را از عناصر مهم ساختن یک جهان مشترک دانست؛ مفاهیمی که به باور او باید در نسبت با خیر جمعی معنا پیدا کنند.

همچنین دکتر حمید ملک‌زاده، با اشاره به اهمیت کتاب در فهم وضعیت جدید جامعه، آن را تلاشی برای بازخوانی نسبت گذشته با آینده‌ای نامعلوم دانست.

در ادامه این گفت‌وگو، موضوعاتی همچون هویت ایرانی، تکثر جهان‌های زیسته، نقش نهادهای اجتماعی و امکان شکل‌گیری سیاستی مبتنی بر گفت‌وگو، مسئولیت و زندگی مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دبیری و اجرای این نشست را دکتر رضا رضازاده، دانشیار فلسفه و الهیات تطبیقی، بر عهده داشت و در پایان، حاضران نیز دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را با سخنرانان در میان گذاشتند.

#مدیریت_ارتباطات_فرهنگی 
#معاونت‌فرهنگی 
#نشست_علمی 

آخرین ویرایش ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

نظر شما :